Om Swedpatch

Vi är ett Svenskt företag som började med affärsidén att erbjuda "stryka på lappar" av olika material av hög kvalité, färg och mönster. Idén kom vi på efter att våra barn gång på gång hade slitna byxknän på byxor som bara var ett par dagar gamla. 

Problematiken? Tänk dig att barnen kommer hem från skolan eller dagis och deras byxor, som bara är några dagar gamla, redan har hål på knäna. känner du igen dig? Du måste antingen lägga ner värdefull tid på att laga hålet genom att sy eller lägga ner värdefull tid och ytterligare hundralappar för att köpa nya byxor. Påstrykbara lagningslappar finns redan i handeln, men de är ofta svåra att hitta och saknar valmöjlighet bland färger och mönster.

Med SwedPatch kan du enkelt göra en beställning som du får hemskickad rakt ner i brevlådan. Du vet alltid vart vi finns och du har alla produkter samlade på ett och samma ställe med perfekt kvalité. Skulle det vara så att du saknar någon produkt, kan du alltid höra av dig så hjälper vi till att hitta det du söker! Eftersom våra produkter är så enkla att applicera på alla slags plagg, krävs ingen speciell färdighet. Allt du behöver är ett strykjärn och någon minut för att värma på lappen på plagget. Tänk på att du även kan förebygga hål med vår produkt redan innan dom hunnit uppstå. Skulle lappen ändå slitas av eller gå sönder är det bara att värma igen, ta av den och sätta dit en ny lika enkelt. Våra lappar är givetvis tvättbara, skulle lappen lossna i kanterna så kan du behöva stryka på lappen lite extra efter tvätten.

Swedpatch har funnits sedan 2011 och vi expanderar vårt sortiment för att kunna erbjuda fler nya produkter i bra kvalité till konkurrenskraftiga priser. Ffrån att erbjudit endast påstrykbara lappar så erbjuder vi nu även allt  från laglappar som man klistar på som ett vanligt klistermärke, till klädesplagg.

Har ni frågor eller synpunkter så tveka inte att höra av er. Kontakta oss smidigast genom att maila till info@swedpatch.se

Swedpatch.se och Swedpatch.com(TM) ägs av Hana Trading AB (orgnr. 559051-0789) som innehar F-skatt och är momsregistrerat i Sverige.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev
back to top